• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

FIFA 20 - PS4

Telefoons
€ 20.9920.99
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.010
 1. Media Markt
  € 20,99
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 2. Bol.com
  € 39,99
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 3. 2 online winkels bieden dit product aan. Na onze prijsvergelijking is Media Markt als goedkoopste partner aangemerkt met een extra lage prijs van € 20,99. Andere online winkels bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 21,00 en € 39,99. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste partner. Bij al onze online winkels kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
FIFA 20 - PS4
unknown

EA Sports FIFA 20, aangedreven door Frostbite, brengt de twee aspecten van 'The World's Game' tot leven: het prestige van het als prof spelen en de totaal nieuwe straatvoetbalervaring in EA Sports Volta Voetbalintelligentie ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay

EA Sports VOLTA

VOLTA brengt voetbal terug naar de straten met de authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het kleinschaligere voetbal.

Bouw je speler

Personaliseer en pas je vrouwelijke of mannelijke in-game avatar aan met een uitgebreide keuze aan kleding, haarstijlen, tatoeages en in-game emotes.

Wereldwijde playgrounds

Van een voetgangerstunnel in Amsterdam, tot een voetbalkooi in Londen, tot de daken van Tokio: ervaar een nieuwe kant van het wereldspel met VOLTA Football.

Speel op jouw manier

Speel 3v3 Rush (zonder goalkeep), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal. Hiernaast biedt VOLTA arena's en omgevingen van wisselende grootte, zowel met als zonder muren, die je de vrijheid geven om te voetballen zoals jij het wil.

Speelmodi

Bouw je eigen squad in VOLTA World, leid je speler door de VOLTA Story Mode, speel door Promotie en Degradatie in de online VOLTA League, of neem je favoriete professionele teams mee naar de straten in VOLTA Kick-Off.

populair products / recent viewed box